Winwithwool lampaanvillapatja

Winwithwool lampaanvillapatja
Winwithwool lampaanvillapatja Winwithwool lampaanvillapatja

Lampaanvillapatjoja käytetään ihovaurioiden ja tulehdusten hoitoon, turvotuksen poistamiseen sekä rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

18,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Lampaanvillapatjoja käytetään rohtumien, vuohisruven, kolhujen, muiden ihovaurioiden ja tulehdusten hoitoon, turvotuksen poistamiseen sekä rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tehty pohjoisen lampaan villasta,  jossa on korkea rasvapitoisuus. Raakavillan luontainen rasva, lanoliini edistää terveyttä, kiihdyttää verenkiertoa sekä edistää erilaisten jalkavammojen paranemista. Villa on erittäin imukykyistä ja poistaa nestettä. 

Lampaanvillan terveysvaikutuksia on tutkittu Lapin yliopistossa.

Käyttöohjeet: Kääri lampaanvillapatja pintelillä säären ympärille yöksi ennen rasitusta ja heti rasituksen jälkeen. Patja ylettyy vuohisesta polven yli ja hoitaa koko säärtä, mutta halutessasi hoitaa vain yhtä niveltä tai pienempää aluetta voit leikata villasta paloja. Ihovaurioiden ja jalkavammojen hoidossa käytä villoja ympäri vuorokauden, kunnes vammat ovat parantuneet.  

Käsittele villoja varovaisesti, erityisesti ensimmäisillä käyttökerroilla. Käytössä villat tiivistyvät ja asettuvat jalan muotoisiksi sekä kestävät vähän kovempaakin käsittelyä. Ensimmäisillä hoitokerroilla voi pintelöinnin avuksi käyttää villan ja pintelin välissä ohutta pintelipatjaa.

Kuivata patjat käytön jälkeen, mutta älä koskaan pese niitä. Varovaisesti käsiteltynä patjojen vaikutus kestää noin kuukauden ajan (lanoliinin määrä vähenee käytössä). Suositellaan käytettäväksi kuivaan jalkaan.

Yksittäispakattu,  lampaanvillapatjan koko n. 60 cm x 40 cm.
Arvostelut 0 arvostelua