LeMieux Merino+ kouluhuopa lampaankarvalla

LeMieux
LeMieux Merino+ kouluhuopa lampaankarvalla
LeMieux Merino+ kouluhuopa lampaankarvalla LeMieux Merino+ kouluhuopa lampaankarvalla LeMieux Merino+ kouluhuopa lampaankarvalla
172,50 €
Sisältää alv. 24 %

Lemieux Merino+ satulahuopa on virstanpylväs innovoinnissa ja pitkäikäisyys satulahuopien kategorioissa. Se on seurausta laajasta tutkimuksesta ja testauksesta löytää "puhdasta lampaanvillahuopaa, jossa yhdistyy tiheys ja pehmeys, mutta se kestää säännöllisen pesun ja päivittäisen kulumisen". Yhdistelmä hienoa Woolmark-akkreditoitua australian merinovillaa ja kauniisti suunnitellut kankaat laittavat nämä Merino + huovat omaa luokkaansa.

Lampaanvilla, väriaineet ja kangas ovat kaikki testattu ihmisen terveydelliset vaatimukset täyttäen sveitsiläisessä laboratoriossa, joten se toimii sopusoinnussa jopa herkällä iholla.

Puolivuorattu huopa on muotoiltu joutsenkaulalla ja korkealla cut-back profiililla. Muotoiltu D-rengaskiinnitys ja tuplakiinnityssysteemit satulavyölle, säädettävissä jokaiselle oikeaan kohtaan. Erinomainen ergonominen muotoilu ja vahvistettu satulavyön kohta takaavat huovan pitkäikäisyyden. Koko full.

Arvostelut 0 arvostelua