Marstall Piano 1 kg

Marstall
Marstall Piano 1 kg
Marstall Piano 1 kg

Sopii hyvin kilpailuista tai matkustamisesta johtuviin stressitilanteisiin sekä hermostuneille ja levottomille hevosille. Tukee lihasten palautumista.

31,00 €
Sisältää alv. 14.00 %

Marstall Piano – magnesiumia sisältävä erikoisrehu hevosille. Magnesiumfumaraatissa on arvokkaita E- ja B-vitamiinikokonaisuuksia, kalsiumia, seleeniä ja rypälesokeria!

Sopii hyvin kilpailuista tai matkustamisesta johtuviin stressitilanteisiin sekä hermostuneille tai levottomille hevosille. Tukee lihasten palautumista rasituksen jälkeen. Hevonen on luonnostaan ns. pakoeläin, mikä tarkoittaa, että oudot ja uudet tilanteet tai uhkaavilta vaikuttavat äänet ja näkövaikutelmat, kuten esim. lepattavat pressut tai uudet esteet voivat aiheuttaa hevoselle pakoreaktion. Magnesium on erityisen tärkeä monien entsyymien toiminnalle hermostossa ja lihaksistossa. Tarkasti suunniteltu magnesiumlisä voi lieventää stressireaktioita. Tällöin orgaaniset magnesiumyhdisteet, kuten esimerkiksi magnesiumfumaraatti, toimivat parhaiten.

Marstall Piano on korkealaatuinen rehulisä, joka pohjautuu orgaanisiin magnesium-yhdisteisiin sekä sisältää vitamiineja ja seleeniä. Piano vaikuttaa hermostoon rauhoittavasti. Piano tukee kovassa rasituksessa, esim. kilpailuissa olevien hevosten energia-aineenvaihduntaa sekä optimoi solujen hapenottokykyä (nopeampi palautuminen).

  • Raakaproteiini 0,5 %
  • Raakarasva 4,0 %
  • Raakatuhka 26,0 %
  • Kalsium 1,5 %
  • Magnesium 8,3 %

E-vitamiini 42.000,00 mg, B1- vitamiini 600,00 mg, B12- vitamiini 83.000,00 mg , Seleeni 12,50 mg

Annostus:
Pienhevoset/ponit n. 20-40 g/vrk
Isot hevoset n. 40-60 g/vrkArvostelut 0 arvostelua