Relax 1 kg

Criollo
Relax 1 kg
Relax 1 kg
123,95 €
Sisältää alv. 14 %

Criollo Relax on täydennysrehu hevosille  tasapainottamaan hevosten hormonitoimintaa; kiimahäiriöihin, hormonaalisiin ongelmiin, käytöshäiriöihin, cushingin taudin oireisiin.

Criollo Relax sisältää munkinpippuria, kamomillaa, magnesiumoksidia, lysiiniä ja tryptofaania.

 Munkinpippuri on tehokas yrtti hevosten luonnolliseen tasaamiseen. Sillä voidaan tasata tammojen kiimaoireita ja hankalaa käyttäytymistä. Sitä voidaan käyttää myös tammojen kiimakierron sännöllistämiseen ja auttaa myös imettävien tammojen maidontuotannon stimulointiin, orimaisen käyttäytymisen vähentämiseen sekä cushingintaudin tasaamiseen.  Munkinpippurilla on myös hyönteisiä karkottava ominaisuus, joten se sopii myös kesäihottumaiselle hevoselle.

 Kamomilla lievittää rauhatonta oloa, sopii erityisesti kärttyisille tammoille. Kamomilla rauhoittaa hevosen oloa etenkin, jos sillä on vatsaongelmia ehkäisemällä tulehduksia mahan limakalvoilla ja lievittää kipuja. Kamomilla antaa luontaisesti elimistölle vastustuskykyä. Jännittyneisyyden ja stressin poistoon.

 Magnesium auttaa stressitilanteissa, keskittyminen ja suorituskyky paranevat, lisäksi se edistää ruokahalua. Erityisesti rankan suorituksen jälkeisessä palautumisessa magnesium auttaa rasittuneiden lihasten rentoutumisessa ja korjaamalla suolatasapainoa.

Myös aminohappo tryptofaani ja B12-vitamiini rauhoittavat, sisältää myös E-vitamiinia ja aminohappo lysiiniä. Aminohapot auttavat magnesiumin imeytymisessä. 

 Annetaan tarvittaessa 1 - 2 mittaa/ pv. Varsinkin illalla annettu Criollo Relax rentouttaa koko kehon niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Pakkauskoko 1 kg.

Arvostelut 0 arvostelua