Winwithwool lampaanvillapatjat 2kpl huovalla

Winwithwool lampaanvillapatjat 2kpl huovalla

49,95 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 49,95 €
sis. 24 % ALV
Huopa tukee lampaanvillapatjaa jolloin tuote on helppo kääriä jalkaan. Huopaan on helppo vaihtaa uusi villapatja
Toimitus 2-3 arkipäivää

Lampaanvillapatjoja käytetään rohtumien, vuohisruven, kolhujen, muiden ihovaurioiden ja tulehdusten hoitoon, turvotuksen poistamiseen sekä rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tehty pohjoisen lampaan villasta,  jossa on korkea rasvapitoisuus. Raakavillan luontainen rasva, lanoliini edistää terveyttä, kiihdyttää verenkiertoa sekä edistää erilaisten jalkavammojen paranemista. Villa on erittäin imukykyistä ja poistaa nestettä. Lampaanvillan terveysvaikutuksia on tutkittu Lapin yliopistossa.

Käyttöohjeet: Kääri lampaanvillapatja pintelillä säären ympärille yöksi ennen rasitusta ja heti rasituksen jälkeen. Patja ylettyy vuohisesta polven yli ja hoitaa koko säärtä, mutta halutessasi hoitaa vain yhtä niveltä tai pienempää aluetta voit leikata villasta paloja. Ihovaurioiden ja jalkavammojen hoidossa käytä villoja ympäri vuorokauden, kunnes vammat ovat parantuneet.  

Kuivata patjat käytön jälkeen, mutta älä koskaan pese niitä. Varovaisesti käsiteltynä patjojen vaikutus kestää noin kuukauden ajan (lanoliinin määrä vähenee käytössä). Suositellaan käytettäväksi kuivaan jalkaan.

Myydään pareittain. Lampaanvillapatjan koko n. 60 cm x 40 cm.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.