BH Tender 20 kg

BH Tender 20 kg

0,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 0,00 €
sis. 14 % ALV
Matala sokeri- ja tärkkelyspitoisuus, sisältää MOS ja Oregostim, kuitupitoinen

Black Horse Tender on hevosille ja poneille suunniteltu matalatärkkelysinen ja vähäsokerinen täydennysrehu. Tender sopii hevosille, joiden ruokinnassa tärkkelyksen ja sokerien määrää halutaan rajoittaa mm. herkkämahaisille, kaviokuumeherkille, toipilaille ja lihasten jäykkyydestä kärsiville hevosille ja poneille.

Tender on kuitupitoinen rehu, joten se sopii erinomaisesti täydentämään lajinmukaista ruokintaa. Sisältää myös hevosen päivittäin tarvitsemat vitamiinit ja kivennäiset.
Tender sisältää lisäksi suoliston bakteerikannan hyvinvointia ylläpitävää mannaanioligosakkaridia ( MOS), jota saadaan hiivan soluseinämästä. MOS sitoo ruoansulatuskanavan haitallisia bakteereja vähentäen niiden kiinnittymistä suolen seinämään. Tenderin yrttiseos ( Oregostim) parantaa rehun maittavuutta ja tekee siitä miellyttävän tuoksuisen. Mukana myös mykotoksiinien sitoja.

Annostelusuositus kg/pvä ( litra painaa 600g)

Urheiluhevoset 3-5
Harrastehevoset 2-3
Ponit (koosta riippuen) 0,3 -2

Koostumus; Viherjauho, Kauralese, Vehnälese, Pellavarouhe, Melassileike, Ohra, Seosmelassi, Vuorisuola, Magnesiumoksidi, Monokalsiumfosfaatti, Vitamiini-hivenaineseos, MOS, OregoStim, Mycororb

Ravintoaineet;
Kuiva-aine 87 %
Raakavalkuainen 12 %
Raakarasva 3 %
Raakakuitu 18 %
Tuhka 8,5 %
Kalsium 8,5 g/kg
Fosfori 4,5 g/kg
Magnesium 4,0 g/kg
Natrium 3,5 g/kg
Sulava raakavalkuainen 88 g/kg
Muuntokelpoinen energia ka 10 MJ/kg
Lysiini 4,0 g/kg
Treoniini1,0 g/kg
Metioniini 4,0 g/kg
Tärkkelys 5,0 %
Sokeri 5,0 %

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BH Tender