EQ3 Lynx Eventing, uudistettu malli
EQ3 Lynx Eventing, uudistettu malli
EQ3 Lynx Eventing, uudistettu malli
EQ3 Lynx Eventing, uudistettu malli
EQ3 Lynx Eventing, uudistettu malli

EQ3 Lynx Eventing, uudistettu malli

219,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 219,00 €
sis. 24 % ALV
Uudistetussa Eventing kenttäratsastuskypärässä on nauhasäätö niskassa parhaan mahdollisen istuvuuden löytämiseksi.

Kypärässä on skandinaavinen istuvuus ja MIPS aivojensuojausmekanismi. 

Kypärässä on kaksinkertainen ilmanvaihto mikä tekee siitä miellyttävän ja viileän käyttää. Ilmanvaihtoreiät on suojattu verkolla, jotta oksat tai muut roskat eivät pääse kypärän sisälle. 

Kypärässä ei ole ulkonevia muotoja jotka voivat olla vaaraksi onnettomuuden sattuessa.

Ainutlaatuinen ratsastuskypärä MIPS-järjestelmällä, joka imitoi ihmisen päässä olevaa suojausmekanismia. Kun päähän kohdistuu vino isku, aivot voivat liikkua aivo-selkäydinnesteessä, joka vaimentaa aivoihin kohdistuvia voimia. Kypärä perustuu MIPSiin, integroituun pienikitkaiseen kerrokseen, joka voi tietyissä tapauksissa absorboida osan energiasta, joka voisi muuten aiheuttaa aivovaurion. Ratsastuskypärä MIPS-järjestelmällä, joka imitoi ihmisen päässä olevaa turvajärjestelmää https://www.youtube.com/watch?v=M1N-CQ-5iIU. 

VG1 01.040

Paino: 480g

Koot: 55-60

Väri: mattamusta


Back on Track EQ3 Lynx on todistettu MARKKINOIDEN TURVALLISIMMIKSI KYPÄRÄKSI 2018! Nimeäjänä Ruotsalainen puolueeton vakuutusyhtiö Folksam. Testit osoittivat että EQ3 LYNX kypärä on 30% turvallisempi kuin muut kypärät. EQ3 LYNX on ainoa kypärä, joka vähentää aivovamman riskiä 50%:lla. Testin kakkoseksi valittiin toinen kypärämme EQ3!

Vuonna 2021 uudet mallit EQ3 Pardus säädöllä ja EQ3 Lynx Eventing ovat myös läpäisseet Folksamin testin - korkeilla pisteillä ja Good Choice -palkinnolla. Tämä tarkoittaa, että kaikki Back on Track -kypärämallit ovat markkinoiden turvallisimpien ratsastuskypärien kärkiluettelossa ja niillä on Best in test / Good choice -palkinnot. 

Kypärän kuivaamiseen ja puhdistukseen riittää kostea rätti. Älä käytä puhdistusaineita. Mikäli kypärässä on esim. kuraroiskeita, anna niiden ensin kuivua ja harjaa ne sitten pois.  


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 4911