Absorbine Ultrashield hyönteiskarkote 1litra

Absorbine Ultrashield hyönteiskarkote 1litra

39,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 39,90 €
sis. 24 % ALV
Erittäin tehokas hyönteiskarkote

Pitää kärpäset, hyttyset ja muut häiritsevät hyönteiset kurissa. Toimii nopeasti. Hikeä kestävä resepti
Käytä vain hevosille ja poneille. Älä käytä alle 12 viikon ikäisille varsoille. Käytetään hyönteisten torjuntaan vain ulkotiloissa kärpäsiä, hyttysiä ja mäkäräisiä vastaan hevosille ja poneille suihkuttamalla suoraan tai kankaalla levittäen hevosten karvalle annostuksella 60 ml / eläin korkeintaan 6 kertaa kaudessa.

Vaarallista mehiläisille. Käyttö kukkivien kasvien ja mehiläispesien lähellä kielletty. HYÖNTEISMYRKKY
Käyttöohjeet: Kerta-annostus on 60 ml/hevonen korkeintaan 6 kertaa kaudessa. Älä pese hevosta heti käsittelyn jälkeen. Pidä säilytysastia pystyssä. ravista hyvin ennen käyttöä. Tämä vesipohjainen sekoite voidaan levittää suoraan suihkuttamalla tai kankaalla levittämällä.

Käyttö levittämällä: Harjaa eläin ensin ylimääräisen lian ja pölyn poistamiseksi. Kostuta pehmeä kangas (mutta älä kostuta läpimäräksi) ja hiero tuote hevosen turkkiin. Tuote on parasta levittää hankaamalla karvankasvun vastaisesti. Kiinnitä erityistä huomiota jalkojen, hartioiden, säärien, kaulan ja pään alueisiin, joilla kärpäsiä useimmiten esiintyy. Vain kevyt levittäminen on tarpeen. Älä kostuta ihoa. Levittämisen jälkeen harjaa huolellisesti, jotta turkin kirkas kiilto saadaan esiin.
Käyttö suihkuttamalla: Levitä päähän, (varo silmiä) jalkoihin, kylkiin, ylälinjaan ja muille kehon alueille, joissa kärpäset yleensä esiintyvät. Älä kastele hevosen ihoa tai ylitä 60 ml:n annosta. Levittämisen jälkeen harjaa huolellisesti, jotta turkin kiilto saadaan esiin.

Käytön rajoitukset: Ei saa käyttää hevosille, joita käytetään ihmisten ravinnon tuotantoon. Ei saa käyttää viemäröidyillä alueilla ja pihoilla, joista valmistetta voi päätyä viemäriin.
Muut turvallisen käytön ohjeet: Estä tuotetta joutumasta silmiin. Ei saa käyttää ladoissa, siipikarjatiloissa, kasvihuoneissa ja vastaavissa. Ei saa käyttää muita tuholaisia vastaan tai suurempina annoksina kuin käyttöohjeissa on ilmoitettu. Ei saa tyhjentää viemäriin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Pidä erillään ruoista, juomista ja eläinruoista. Pese kädet käsittelyn jälkeen.
Ensiapu: Jos tuotetta joutuu silmiin: Huuhtele varovasti vedellä useita minuutteja. Poista piilolinssit, jos ne ovat käytössä ja toimenpide on helppo tehdä. Jatka huuhtelua. Huuhtele suu vedellä, jos tuotetta on nielty (vain jos henkilö on tajuissaan). Älä oksennuta; hakeuduttava heti lääkärin hoitoon. Ota yhteys lähimpään myrkytyskeskukseen.
Kun tarvitset lääketieteellistä apua, näytä tämä pakkaus tai etiketti.
Hävittäminen:
Hävitä valmiste sisältöineen vaarallisena jätteenä viemällä se erilliskeräilyyn ja tyhjät pakkaukset, käytetyt kankaat sekajätteenä.
Tukesin lupanumero TUKES-2020-BTA-001
Valmisteen tyyppi: nestemäinen

Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Sisältää permetriiniä, 1,2-bentsisotiasoli-3(2H)-onia, Chrysanthemun cineraniaefolium -uutetta, sekä Sitronella, cymbogen winterianus -uutetta, Voi aiheuttaa allergisen reaktion.


Tehoaineet/ Aktiva innehållsämnen
PERMETRIINI (CAS-nro 52645-53-1).............................................0,50 % (w/w) 4,98 g/l
Chrysanthemum cinerariaefolium -uute (CAS-nro 89997-63-7)......0,10 % (w/w) 0,99 g/l
piperonyylibutoksidi (pbo) (CAS-nro 51-03-6).................................1,0 % (w/w) 9,96 g/l
Sisältää alifaattista alkoholia/ Innehåller alifatisk alkohol

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 40221