Aurora winter zip

Mountain Horse
Aurora winter zip
Aurora winter zip Aurora winter zip Aurora winter zip

Lampaanvillalla vuoratut vedenpitävät tekniset ratsastuskengät

179,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

Jotta jalkasi pysyvät kuivina ja lämpöisinä nämä kauniisti muotoillut ratsastuskengät on valmistettu 100% vedenpitävästä täysnahasta ja ne on vuorattu lampaan villalla.

Vertaansa vailla olevan joustavuuden, vakauden ja mukavuuden saavuttamiseksi Aurora jodhpureissa on myös ensiluokkainen VertyCore ™ 4D -iskutekniikka, joka tarjoaa maksimaalisen iskunvaimennuksen. Tässä järjestelmässä on iskunvaimentavat kantapäätypehmusteet, pehmustettu keskipohjan kerros joka tuo mukavuutta jalustinta vasten ratsastaessasi ja kävellessä kaikilla pinnoilla. Kevyet pehmustetut polyuretaanipohjalliset pitävät jalkasi raikkaina koko päivän. Memory foam antaa lopullisen vaimennustehon, yksilöllinen istuvuus ja muotoiltu kulutuspinta, joka antaa erinomaisen pidon jalustimessa ja pidon liukkaalla, märällä ja epätasaisella alustalla kävellessä. Joustavat insertit nilkan molemmilla puolilla. Mountain Horse -merkki, merkkinä laadusta MH tunnetaan.

 Näistä monipuolisista Aurora-talvisaappaista tulee varmasti suosikki kenkäsi opettamiseen, pihalla työskentelyyn, harjoitteluun ja kilpailuratsastukseen, koska ne ovat uskomattoman kestäviä ja mukavia käyttää koko päivän. 

Toimitusaika 1-2 vko

Arvostelut 0 arvostelua