Black Horse Flex2be 600 g
Black Horse Flex2be 600 g

Black Horse Flex2be 600 g

125,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 125,00 €
sis. 14 % ALV
Täydennysrehu hevosille tukemaan nivelten normaalia toimintaa ja liikkuvuutta.

Black Horse Premium Flex2be on täydennysrehu hevosille tukemaan nivelten normaalia toimintaa ja liikkuvuutta. Flex2be sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia (b-2Cool®, 320 mg/mitta), C-vitamiinia ja hyaluronihappoa.

Kollageeni on tärkeä kehon proteiini ja merkittävä rustojen, nivelsiteiden sekä jänteiden rakennusaine. Tyyppi II kollageenia on pääasiassa niveltä ympäröivissä rustoissa. Tyypin II kollageeni on nivelruston tärkein rakenteellinen proteiini. Denaturoimattoman tyypin II (be2cool) kollageenin vaikutus perustuu oraaliseen toleranssiin. Denaturoimaton kollageeni voi oraalitoleranssin avulla lähettää Peyerin levyistä niveliin soluja, jotka pysäyttävät kollageenin hajoamisen.

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on eri kudosten aineenvaihdunnalle tarpeellinen antioksidantti. C-vitamiini toimii myös katalyyttina rustossa, jänteissä sekä sidekudoksissa esiintyvän kollageenin tuotannossa.

Hyaluronihappoa esiintyy luonnostaan nivelnesteessä ja rustokudoksessa. Se on tärkeä ainesosa nivelnesteen voitelu- ja iskunvaimennus ominaisuuksien ylläpidossa, se on myös rustokudoksen rakennusaine. Hyaluronihappo stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Käyttöohje ja annostus

Hevoset: aloitusannos 15 g (1,5 mittaa) päivässä 12 viikon ajan, jonka jälkeen 10 g (1 mitta) päivässä. Ei tiineille eläimille. Sekoitetaan rehun joukkoon.

Koostumus: 

Ruokintakalkki 

Kollageeni (denaturoimaton b-2Cool®) 320 mg/ mitta

Hyalyronihappo 50 mg/ mitta

Ravintoaineet: 

Valkuainen: 2,5 %Raakarasva:  <0,1 %Tuhka: 41 %Raakakuitu: 19 % Kalsium: 130 g/kg

Ravitsemukselliset lisäaineet :C-vitamiini 1 500 mg/kg

Teknologiset lisäaineet: paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, mikrokiteinen selluloosa)


 Valmistettu Karkkilassa Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 50062