Air Flow Fetlock Boots karvalla
Air Flow Fetlock Boots karvalla
Air Flow Fetlock Boots karvalla
Air Flow Fetlock Boots karvalla

Air Flow Fetlock Boots karvalla

80,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 80,00 €
sis. 24 % ALV
tekniset takajalansuojat

Air Flow light vuohissuojien Airtech ja 3D-verkkotekniikka takaavat maksimaalisen hengittävyyden ja lujuuden. Anatomisesti muotoiltu suojaamaan vuohista. Suojien muoto ja rakenne on kehitetty maksimaalisen suojaavuuden, mukavuuden ja istuvuuden takaamiseksi. Ylimääräinen ilmanvaihto vuohisen ympärillä. Suojissa on helpot ja hyvät säätömahdollisuudet. Vuori on tekoturkista, joka estää hankausta ja jopa painetta. Täydellinen herkille hevosille. 

Suojissa on Welltex®-vuoraus joka voi parantaa verenkiertoa. Lisääntynyt verenkierto voi auttaa pitämään yllä nivelten ja lihasten terveyttä ja liikkuvuutta, auttaa poistamaan turvotusta ja tulehdusta sekä nopeuttamaan toipumista.

Käytännölliset ja kestävät – Airtech & 3D verkko – Welltex teknologia – Anatomisesti suunniteltu istuvuus

Kaikki Back on Trackin hevosten jalkasuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon. Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 2091