Sanocyn forte Hydrogeeli 350 ml

Sanocyn forte Hydrogeeli 350 ml

38,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 38,90 €
sis. 24 % ALV
haavoihin, ärtyneelle iholle, ihovaurioihin, hyönteisten ja puutiaisten puremiin

Kaikkien Sanocyn forte -tuotteiden ainutlaatuiset hoitavat ominaisuudet perustuvat hypokloorihapokkeeseen (HOLC), jota on myös elimistömme omassa puolustusjärjestelmässä. HOLC on tehokas eri patogeenejä vastaan. Sen sijaan rakenteeltaan järjestäytyneet solut ovat kehittäneet suojamekanismit, joiden ansiosta HOLC ei vaikuta niihin. Näin ollen Sanocyn forte tarjoaa tehokkaan haavanhoidon vahingoittamatta tervettä kudosta.

Sanocyn forte- hydrogeeli tarjoaa pitkäaikaisen suojauksen. Bakteerien ja sienten aiheuttamien kaviosairauksien, haavojen, ärtyneen ihon, ihovaurioiden sekä hyönteisten ja puutiaisten puremien hoitoon.

Kaviot: Puhdista vahingoittunut kohta kaviokoukulla. Suihkuta hydrogeeliä runsaasti kavioon ja säteeseen ja anna sen kuivua.

Iho: Paljasta vahingoittunut alue ja suihkuta siihen reilusti hydrogeeliä. Anna geelin kuivua. Toista käsittely useita kertoja päivässä.

Suunniteltu käytettäväksi yhdessä Sanocyn forte -hydrohuuhteen kanssa: Huuhtele hoidettava alue reilula määrällä hydrohuuhdetta, jonka jälkeen suihkutetaan hydrogeeliä pintaan. Parhaimmat tulokset saadaan tuotteiden yhteiskäytöllä. Toista käsittely useita kertoja päivässä. Voidaan käyttää kaikille ja kaikenikäisille nisäkkäille. 

Lue aina etiketti ja tuoteseloste ennen käyttöä. Säilytä huoneenlämmössä ja suojassa suoralta auringonvalolta. Vain ulkoiseen käyttöön. Jos tuotetta joutuu silmiin, ne on huuhdeltava heti runsaalla vedellä. Vain paikalliskäyttöön. Hävitä tyhjäpakkaus talousjätteiden kanssa. Sisältää 300-650 ppm (0,03 - 0,065 %) hypokloorihapoketta (HOLC). Avatun pakkauksen kestoaika: 3 kk.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.