Sanocyn forte Hydrohuuhde 350 ml

Sanocyn forte Hydrohuuhde 350 ml

37,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 37,90 €
sis. 24 % ALV
haavoihin, ärtyneelle iholle, ihovaurioihin, hyönteisten ja puutiaisten puremiin

Kaikkien Sanocyn forte -tuotteiden ainutlaatuiset hoitavat ominaisuudet perustuvat hypokloorihapokkeeseen (HOLC), jota on myös elimistömme omassa puolustusjärjestelmässä. HOLC on tehokas eri patogeenejä vastaan. Sen sijaan rakenteeltaan järjestäytyneet solut ovat kehittäneet suojamekanismit, joiden ansiosta HOLC ei vaikuta niihin. Näin ollen Sanocyn forte tarjoaa tehokkaan haavanhoidon vahingoittamatta tervettä kudosta.

Kaviot, haavat ja iho: Huuhde 

Sanocyn forte -hydrohuuhde on ykkösvalinta bakteerien ja sienten aiheuttamien kaviosairauksien hoitoon sekä haavojen, viiltohaavojen, ihoärtysysten, ihovaurioiden sekä hyönteisten ja punkkien puremien käsittelyyn. 

Hoidettavat alueet puhdistetaan mekaanisesti huuhtelemalla runsaalla määrällä haavahuuhdetta. Huuhde poistaa bakteerit, sienet ja virukset, jolloin saavutetaan optimaaliset olosuhteet haavan paramiselle. 

Käyttö: 

Suihkuta suoraan halutulle alueelle useita kertoja päivässä. Ihanteellinen käyttää yhdessä haavasiteen kanssa. Kostuta haavaside hydrohuuhteella ennenkun sidot haavan.

Suunniteltu käytettäväksi yhdessä Sanocyn forte -hydrogeelin kanssa: Huuhtele hoidettava alue reilula määrällä hydrohuuhdetta, jonka jälkeen suihkutetaan hydrogeeliä pintaan. Parhaimmat tulokset saadaan tuotteiden yhteiskäytöllä. Toista käsittely useita kertoja päivässä. Voidaan käyttää kaikille ja kaikenikäisille nisäkkäille. 

Lue aina etiketti ja tuoteseloste ennen käyttöä. Säilytä huoneenlämmössä ja suojassa suoralta auringonvalolta. Vain ulkoiseen käyttöön. Jos tuotetta joutuu silmiin, ne on huuhdeltava heti runsaalla vedellä. Vain paikalliskäyttöön. Hävitä tyhjäpakkaus talousjätteiden kanssa. Sisältää 300-650 ppm (0,03 - 0,065 %) hypokloorihapoketta (HOLC). Avatun pakkauksen kestoaika: 3 kk. 


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.