EQ3 Pardus Black edition ratsastuskypärä, säädettävä koko
EQ3 Pardus Black edition ratsastuskypärä, säädettävä koko
EQ3 Pardus Black edition ratsastuskypärä, säädettävä koko

EQ3 Pardus Black edition ratsastuskypärä, säädettävä koko

279,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 0,00 €
sis. 24 % ALV
Tyylikäs musta kiiltävä Pardus ratsastuskypärä MIPS teknologialla.

EQ3 Pardus Black Edition on tyylikäs mips ratsastuskypärä, kypärässä on musta kiiltävä pinta ja yläosa hienoa mustaa glitteriä. Tuuletusaukot toimivat sekä koristeena että tarjoavat hyvän hengittävyyden kypärään. Sisävuorauksessa on Coolmax®-tekniikka, joka pitää sinut kuivana ja tarjoaa miellyttävän tunteen kuljettamalla kosteuden pois. Vuori on irrotettava ja se voidaan helposti pestä puhtaaksi haalealla vedellä.

Pardus Black Edition on varustettu Mips®-turvajärjestelmällä, joka voi parantaa merkittävästi turvallisuutta aivovaurioita vastaan.

Back on Track EQ3 Pardus nimettiin ”Hyväksi valinnaksi” Folksamin itsenäisessä ratsastuskypärien turvatestissä vuonna 2021. Tämä tarkoittaa, että kypärä täyttää lain vaatimukset, on keskimääräistä kypärää parempi ja antaa erittäin hyvän suojan onnettomuuden sattuessa. Testattu malli oli sileäpintainen Pardus, joka on täsmälleen sama kypärä kuin Black Edition, ainoa ero on koristeellinen yläosa glitterillä ja korkeakiiltoinen pinta.

Istuvuus

Pardus malli sopii parhaiten ihmisille, joilla on pitkänomainen pää. Kokoa voi säätää kypärän takana olevalla ruuvitoiminnolla. Tämä tarkoittaa, että voit säätää optimaalisen istuvuuden. Jos epäröit kahden koon välillä, valitse isompi koko.

Kypärä on säädettävä ja siitä on saatavilla kolme kokoa

S 53-55, M 56-58, L 59-60

Ratsastuskypärä on suunniteltu ja hyväksytty kaikkeen ratsastukseen CE VG1 01.040 2014-12 ja EN1384.2017 turvallisuusstandardien mukaisesti.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 49470