BH GreenBar  17 kg
BH GreenBar  17 kg

BH GreenBar 17 kg

0,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 0,00 €
sis. 14 % ALV
Black Horse BreenBar sisältää kuivattua sinimailasta ja heinää

Black Horse GreenBar sisältää kuivattua sinimailasta ja heinää,  ei sisällä melassia, öljyä tai muita sidosaineita. GreenBaria voidaan käyttää terveellisenä herkkuna, puuhana, palkkiona tai korvaamaan / täydentämään huonolaatuista karkearehua. GreenBarin rakenne on karkea ja kostutettunakin siinä on paljon pureskeltavaa.
GreenBarissa on hyvät ravintoarvot, se sisältää paljon kuitua ja hyvälaatuista valkuaista mutta maltillisesti sokeria ja tärkkelystä.
Kaikille hevosille sinimailanen ei välttämättä sovellu, allergisia reaktioita saattaa esiintyä.

KÄYTTÖOHJE:

GreenBar voidaan tarjoilla kuivana- tai kostutettuna. Hevonen kannattaa totuttaa kuutioihin vähitellen ja tarkkailla aluksi, miten se syö niitä. Jos hevonen ahmii, sillä on taipumusta ruokatorventukoksiin tai hampaissa on ongelmia (iäkkäät hevoset), tulee GreenBar kostuttaa vedellä. Tämä on suositeltavaa myös, mikäli syöttömäärä on suuri. GreenBar kuutio hajoaa veteen nopeasti. Isommat määrät on hyvä syöttää lattiatasolta esimerkiksi vadista tai heinäkasan päältä. Makupalana käytettäessä pienennä kuutiot sopivan kokoisiksi paloiksi.

  • Annostelusuositus: muutamasta kuutiosta – n. 3 kg. Annostelu riippuu muun karkearehun ravintoarvoista ja määrästä, hevosen iästä, kunnosta ja rasituksen määrästä. Pidä puhdasta juomavettä aina saatavilla.
  • GreenBar-kuution koko on noin 4x3 cm
  • Litrapaino n. 500 g. Annostele Greenbar aina painon, ei tilavuuden mukaan.
  • Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa. Koska kuutioon ei ole lisätty mitään sidosaineita osa niistä saattaa hajota säkissä. Hake on myös käyttökelpoista joko sellaisenaan tai kostutettuna.

Koostumus:

Sinimailanen (Alfalfa), heinä (n.20%)

Ravintoaineet:

Raakaproteiini n. 15 %

Raakarasva 3 %

Raakakuitu 28 %

Raakatuhka 9 %

Sokeri < 7 %

Tärkkelys < 5 %

Muuntokelpoinen energia 10 – 11 MJ/kg/

Ravintoarvoissa voi olla pientä vaihtelua erien välillä.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BH Greenbar