Aero jalustimet, alu/black
Aero jalustimet, alu/black
Aero jalustimet, alu/black
Uutuus

Aero jalustimet, alu/black

319,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 319,90 €
sis. 24 % ALV
Sprenger Aero jalustimessa on optimaalinen ja iskuja vaimentava jalanasento. Mahdollistaa jalan vapautumisen kaikkiin suuntiin satulasta pudotessa.

 Sprenger AERO-jalustimet:
- Mahdollistaa jalan vapautumisen kaikkiin suuntiin pudotessa
- Kestävä ja vankka korkealaatuisten materiaalien ansiosta
- Erityisesti suunniteltu jalustinhihnan silmukka optimaalisen jalkojen asennon saavuttamiseksi
- Erittäin leveä, 5 asteen kulmassa oleva kulutuspinta takaa mukavan ja optimaalisen jalan asennon
- Iskuja vaimentava rakenne on nivelille ystävällinen
- kulutuspinnan pitoa voidaan täydentää erikseen myytävillä piikeillä 

AERO-jalustin on luotettava kumppani kaikissa tilanteissa. Erityisen muotoilunsa ansiosta se vapauttaa ratsastajan jalan tarvittaessa: Pudotessa se avautuu jalan paineen ansiosta. Sivuttain liikkuva elementti mahdollistaa jalan vapauttamisen sivusuunnassa, ylöspäin, eteenpäin sekä taaksepäin.

Aero malli tarjoaa myös parhaan mahdollisen tuen. Erittäin leveän, lasikuituvahvisteisen kulutuspinnan ansiosta jalustin tukee jalkaa ihanteellisesti. Halutessasi ja tilanteestasi riippuen sinulla on mahdollisuus lisätä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja piikkejä pehmeisiin ja kiinteisiin pitoelementteihin. Kulutuspinta on kalteva 5°, jotta se tukee pohkeen vakautta ja varmistaa mukavan ratsastustuntuman. Koska jalustin seuraa jalkasi luonnollista kaarevuutta, se voi parantaa sen asentoa. Vaihdettava muovinen jalustinpehmuste on iskuja vaimentava ja suojaa niveliä ja nivelsiteitä rasitukselta.
Viiston ja hieman kierretyn jalustinhihnan silmukan ansiosta AERO on optimaalisesti tasapainotettu, helpottaa jalustimien poimimista ja tuo jalkasi lähemmäs hevosta.
Modernin muotoilunsa lisäksi AERO täyttää korkeimmatkin laadun ja kestävyyden vaatimukset. Alumiini, sellaisena kuin sitä käytetään ilmailuteollisuudessa, varmistaa pitkän käyttöiän ja yli 1 600 kilon murtokuorman.

Väri musta

Koko 120 mm

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: HS-44290-122-53